Eric Vloeimans ontmoet Harm


Hij had al een geweldige dag, maar de zondag van Erik Vloeimans werd onverwacht nog mooier. Want eerst was er het succesvolle optreden in Blauwe Kei en toen mocht Erik Trompettist des Vaderlands Harm van Oss in het echt ontmoeten. Harm maakte graag even tijd vrij voor zijn Rotterdamse vakgenoot.

Harm speelt Glen Miller

Tijdens de Hartemèrt, die in het teken stond van 75 jaar bevrijding, speelde Harm met de Schijndelse Big Band nummers van Glen Miller. U weet wel, van In the Mood en zo…

Harm in Duke Town

Trompettist des Vaderlands Harm van Oss treedt komende vrijdag op met Big Band Schijndel tijdens Jazz in Duke Town.

Harm speelt lead trompet tijdens het optreden in De Smidse in de Torenstraat in Den Bosch. Het optreden begint om 20.30 uur.

Harm laat de zon schijnen

Trompettist des Vaderlands Harm van Oss bracht afgelopen zaterdag een eigen vertolking van ‘Let the sun shine in‘. Dat deed hij in Driebergen tijdens het jaarcongres van Schildklier Organisatie Nederland.

Kan een bijeenkomst van een patiëntenvereniging gezellig zijn? Nou en of. Harm liet in zalencentrum Antropia de zon schijnen en gooide er vervolgens nog een ‘Lang zal ie leven’ in voor enkele jarigen tijdens het congres.

Helaas zijn er geen beeld- of geluidsopnamen van het optreden van Harm. Daarom bieden we deze versie aan. Met zang van Marva Hodge. Ook mooi. En was in 1969 een hit.